Обери свій подарунок
Замовлення каталогу
Кошик: 2 (товарів)
Товарів на суму 237.40 грн
Хризантема Зідане (Zidane)
139.49грн
Томат Пенолло дель везувіо (Pienno del vesuvio)
97.91грн
Оформити замовлення

Накопичувальна знижка від «ДоброДар» - вигідне рішення для постійних клієнтів


Акція, що працює за принципом «Купуй більше, плати менше», неодмінно припаде до смаку як досвідченим, так і початківцям садівникам, городникам, квітникарям. Ця система підсумовує вартість ваших замовлень, надаючи знижки не за разове придбання, а виходячи із загальних витрат на посадковий матеріал за певний період часу. Наприклад, якщо ви раніше вже купували у нас товар, і плануєте зробити замовлення за останнім каталогом «Зима-весна 2019», вам нараховуються бонуси з урахуванням витраченої суми.


Розрахунок знижки проводиться за такою схемою:

500 - 999,99 грн = 3%.
1000 - 1999, 99 грн = 5%.
Понад 2000 грн = 10%.


За правилами цієї акції максимальна знижка на насіння, цибулини, саджанці української та зарубіжної селекції, а також ефективні засоби по догляду за рослинами становить 10%. Її можна отримати відразу або наближатися до неї поступово, роблячи регулярні покупки. Головна умова участі в бонусній програмі - замовлення на мінімальну суму з одного або різних каталогів сервісу «ДоброДар» протягом поточного року. На товари, розміщені на 39 і 40 сторінках (біопрепарати, фіточаї, мед), акція не поширюється.

Тисячі наших постійних клієнтів вже встигли оцінити переваги співпраці з нами, приєднуйтесь, і вже в цьому сезоні ви здивуєте багатим урожаєм своїх сусідів. Щоб стати учасником акції, потрібно зареєструватися на сайті компанії «ДоброДар». Ця вигідна заохочувальна система діє постійно, без обмеження тимчасовими рамками. Замовлений товар відправляється за вказаною замовником адресою поштою або транспортною компанією.